פורסם
10-11-2019
מיצובישי תחשוף בקרוב מתיחת פנים לספייס סטאר ולאטראז'. לישראל הן יגיעו בעוד 4 חודשים
מאת נועם ריין
אחרי השקת ה-ASX המעודכן מוקדם יותר השבוע, הצהירו אנשי כלמוביל על לא פחות מ-6 השקות מתוכננות למותג היפני במהלך השנה הקרובה. הראשונה מביניהן היא זו של ה-ASX, בינואר צפוי להגיע הטרייטון המחודש ולקראת סוף הרבעון הראשון צפויות שתי השקות נוספות - של מתיחות הפנים לספייס סטאר ולאטראז'.
בשלב זה היצרנית היפנית לא מפרסמת מידע ונתונים אודות צמד המכוניות הקטנות, אך מהתמונה שפורסמה נראה כי העיצוב החיצוני - אחת מנקודות התורפה של הדגמים הנוכחיים - הולכת לעבור שדרוג משמעותי. למעשה, החזית של הספייס סטאר והאטראז' תקבל את המראה של ה-ASX המחודש והאקליפס קרוס, עם שני גימורי כרום מודגשים מתחת ליחידות התאורה וצמד פסי כרום נוספים לרוחב השבכה הקדמית.
פנייתכם נשלחה בהצלחה נציג יחזור אליכם בהקדם
מהתמונה החשוכה שפורסמה ניתן להבחין גם בצמד בליטות על מכסה המנוע, שמחברות בין קורה A לבין חלקן הפנימי של יחידות התאורה הקדמיות, ובכן בפנסי איתות חדשים על מראות הצד. בנוסף ישנו קו מותניים מודגש שעובר לאורך הרכב, ומסתיים ביחידות תאורה אחוריות שזכו לפנסי לד. תאורת יום מבוססת לד תוצע גם בפנסי החזית.
החשיפה הרשמית של צמד הדגמים תתקיים ב-18 בנובמבר בתאילנד, שם מיוצרים צמד הדגמים.
בישראל זכתה האטראז' למכירות נאות במהלך השנים, כאשר חלק משמעותי מדגמי האטראז' נמכרו לצה"ל - ומסיימים בימים אלו את שירותם.
לקראת סוף 2020 תציג מיצובישי שני דגמים חדשים נוספים, שיציעו הנעות היברידיות - אך לא צפויים להתבסס על פלטפורמות משותפות של רנו-ניסאן.
לדגמי מיצובישי בישראל -
מיצובישי
למאמר זה התפרסמו 3 תגובות.
הוספת תגובה
הסתר
היא ממש כמו יונדאי i25 (למרות שהן לא אותו רכב) מבחינת אופי וזה רכב נורא פשוט ולא מהנה (אקסנט דור קודם),10.11.2019
היא ממש כמו יונדאי i25 (למרות שהן לא אותו רכב) מבחינת אופי וזה רכב נורא פשוט ולא מהנה (אקסנט דור קודם),10.11.2019
הן מזכירות אחת את השנייה
סגור תגובה
ניר ,12.11.2019
ניר ,12.11.2019
יש רכבים שלוקחים אותו בקלות, נגיד הריו של קיה
סגור תגובה