דילוג לתוכן המרכזי בעמוד

מנוע בנזין חדש לפיג'ו: בקרוב ב-3008

Getting your Trinity Audio player ready...


אחרי שבחודש שעבר הציגה היצרנית הצרפתית יחידת הנעה חשמלית חדשה לפיג'ו 308, 208 ול-DS3 המעודכנת, מציגה פיג'ו כעת שדרוג מקיף למנוע ה"פיור טק" 3 צילינדרים, בנפח 1.2 ליטרים.

מנוע בנזין חדש לפיג'ו: בקרוב ב-3008

הגרסה המשופרת מחליפה את רצועת התזמון הטבולה בשרשרת ומוסיפה גם מערכת מיקרו-היברידית במתח של 48 וולט. ההספק עומד על 136 כ"ס (תוספת של 6 כ"ס) והמומנט נותר על 23.4 קג"מ. בפיג'ו מציינים כי הודות לתגבור החשמלי המומנט זמין בסל"ד נמוך יותר וצריכת הדלק השתפרה ב-15%. עוד מצהירה היצרנית כי היחידה המיקרו-היברידית מאפשרת כאן נסיעה חשמלית לגמרי למרחק של עד ק"מ אחד, במתווה עירוני.

הירשמו לקבלת עדכונים ומבצעים בעולם הרכב

את התיבה הפלנטרית עם 8 הילוכים תחליף תיבה רובוטית כפולת מצמדים עם 7 הילוכים, שתוכננה מראש להנעות היברידיות והיברידיות-נטענות. יחידת ההנעה החדשה תגיע קודם לרכבי הפנאי פיג'ו 3008 ול-5008, ובהמשך גם לשאר דגמי היצרנית והקונצרן.

מנוע בנזין חדש לפיג'ו: בקרוב ב-3008

גם גרסאות הפלאג-אין של DS 4 הצעירה עברו עדכון קל, כאשר מערכת הניהול החשמלית עודכנה וטווח הנסיעה חשמלי קיבל תוספת של כ-4 ק"מ ועומד כעת על 62 ק"מ. 

למאמר זה התפרסמו 3 תגובות

יעוץ מקצועי חינם לפני קניית רכב
  • צור קשר בוואטסאפ
  • התקשר אלינו

הוספת תגובה

תגובות

קראו את חוקי הקהילה שלנו בתנאי השימוש של iCar

תגובות לכתבה

לייעוץ חינם חזור למעלה
AIAI
iCar AI
אני אבי היועץ החכם של iCar, במה אוכל לסייע לך?

* אני עדיין בתקופת למידה של התוכן באתר וייתכנו טעויות