מדד iCar - המהווה מדגם של העדפות הצרכן הישראלי בתחום הרכב - מצביע החודש על מספר שינויים המשקפים את כמות הכניסות לכל עמוד דגם באתר. חודש פברואר 2010 לווה בידיעות רבות על רכבים חדשים בעולם, קצת אחרי תערוכת דטרויט ורגע לפני תערוכת ז'נבה. הדיווחים לגבי ההשקות, לצד מהלכים שונים של היבואנים בישראל, השפיעו ישירות על הכיוונים בהם הביטו הצרכנים.

בקטגוריית המשפחתיות - משלימה סקודה אוקטביה הפיכה שלטונית במדד המתעניינים, בין היתר בשל מנוע ה-1.2 ליטר TSI שקיבלה לאחרונה. יונדאי i30 אמנם יורדת למקום השלישי עם 5.38 מכלל הצפיות בקטגוריה, אך אילו נצרף את הנתונים של גרסת הסטיישן - יונדאי i30CW - תקבל המשפחתית הקוריאנית את המקום הראשון ובפער גדול מהשאר. רנו פלואנס התחילה להפגין החודש נוכחות על הכבישים, ומיקומה בטבלה מטפס בהתאם - מקום חמישי לעומת השביעי במדד הקודם.

במדינת הגמדים רעש מהומה - פעם ראשונה שמכונית מיני עירונית, סוזוקי אלטו במקרה דנן, כובשת את המקום הראשון במדד. עד לא מזמן, מיניאטורות מסוג זה היו מוקצות בישראל מחמת-ביאוס. כיום, הזרם העירוני מיוצג כבר על ידי שלוש נציגות בטבלה: האלטו במקום הראשון, סוזוקי ספלאש בשביעי, ויונדאי i10 שסוגרת את הטבלה. המרוויחה הגדולה מהמגמה היא כמובן סוזוקי היפנית, דוקטורית למכוניות קטנות, החולשת על כמעט רבע מהמדד בקטגוריה!

בקרב מכוניות המנהלים - מאזדה 6 ממשיכה להשקיף על כולם מלמעלה, עם 10.28 אחוזים מכלל הצפיות בסגמנט. ביואיק לה קרוס החדשה נכנסת לטבלה הישר דרך המקום השלישי, דבר שגם מתבטא באולמות התצוגה: נתוני המכירות של ביואיק ישראל בפברואר היו הגבוהים ביותר מעולם. במורד הטבלה לא נרשמו שינויים של ממש, פרט לביקור מכובד של אודי A4 היוקרתית במקום התשיעי.
