פורסם
14-05-2019
קיה חשפה איורים רשמיים של רכב פנאי קטן וחדש. החשיפה הרשמית בקיץ 2019, אלינו הוא יגיע בשנה הבאה
מאת רן סגל
קיה חשפה איורים רשמיים לרכב פנאי קטן וחדש שיתבסס על קיה SP קונספט. בקיה מציינים כי לג'יפון החדש מראה קשוח כשל רכבי פנאי גדולים אך "באריזה קטנה".
העיצוב בעל קווים חדים, קו כתפיים רחב ופגושים בעיצוב מודגש עם מגני גחון ומגלש מדומים. עוד נמצא בג'יפון החדש תאורת לד שנמשכת אל הגריל הקדמי.
פנייתכם נשלחה בהצלחה נציג יחזור אליכם בהקדם
ביונג צ'ול ג'ו, ראש מחלקת עיצוב וסגנון בקיה, אמר: "יצרנו רכב שבולט בכל מקום, מהעיר ועד איזורים כפריים. הוא קשוח אך גם בעל עיצוב ספורטיבי ויכלול מאפיינים וטכנולוגיות שמתאימים לרוכשים צעירים ברחבי העולם. ה-SUV הקטן שלנו מציע חבילה שאף רכב אחר בקטגוריה לא מציע".
לעומת קיה Xסיד שמבוססת כמובן על הסיד וקטנה מהספורטז', הג'יפון החדש יתבסס ככל הנראה על קיה ריו ויתברג מתחת ל-Xסיד. מיבואנית קיה בישראל, חברת טלקאר, נמסר כי רכב הפנאי החדש יגיע לישראל בתחילת שנת 2020.
למאמר זה התפרסמו 4 תגובות.
הוספת תגובה
הסתר
משה,18.05.2019
משה,18.05.2019
ולהתבסס עם האחות יונדאי בתור מותגי המכוניות המובילות בעולם.
מי היה מאמין שלפני 13 שנה אנשים לא אהבו מכוניות קוראניות.
וכיום בכל העולם רק רוצים עוד ועוד תוצרת קוראנית.
סגור תגובה
אבידן,18.05.2019
אבידן,18.05.2019
קיה ממשיכים במסורת רכבים מעולים בתימחור טוב ואחריות 7 שנים שוברים את השוק הקוראנים ובצדק.
סגור תגובה